Referenties ouders

"Ik heb de begeleiding van mijn twaalfjarige dochter als goed ervaren. Eric vindt gemakkelijk aansluiting bij de jeugd. Wat mij vooral vertrouwen geeft is dat het uiteindelijke doel is om huiswerkbegeleiding zo snel mogelijk overbodig te maken. Als dat lukt, is de missie geslaagd. Bedankt Eric, en als het nodig is, is het fijn te weten dat we snel weer bij je terecht kunnen."

'A. te Franeker'

 

Ik wil je super bedanken voor alle inzet die je hebt gedaan. Mijn zoon heeft aan jou een hele goede, oprechte, recht door zee, duidelijke, hippe, vrolijke, eerlijke, huiswerkbegeleider gehad!!!

'Janneke te Harlingen'

 

Eric heeft een natuurlijk talent voor persoonsgerichte deskundige begeleiding van kinderen en jong volwassenen. Maar begrijpt ook als geen ander, dat ouders van een kind wat "anders" is, een zware taak hebben. Fijn dat je bij hem terecht kan!

'Sjoukje' 

 

Onze dochter moet dit jaar examen doen en het leek allemaal goed te gaan. De school vond faalangst een groot woord, dus ga je wel of geen hulp inroepen…. Toch waren er signalen dat bij het maken van de toets(en) minder gepresteerd werd dan verwacht. Een black-out daar heeft iedereen wel eens last van…… Het is toch een stap voor je kind, maar ook voor de ouders. Heb je als ouder(s) zelf ergens in gefaald?

Toch hebben we de stap genomen om de hulp van bureau Drost in te roepen en het is een juiste stap geweest. Eric laat je zien en voelen dat de drempel helemaal niet hoog hoeft te zijn om hulp te zoeken!  Er zijn inmiddels een aantal bijeenkomsten geweest en er volgen nog een aantal. Of het resultaat er straks zal zijn blijft spannend, maar deze ervaring neem je mee in je dagelijkse leven, dus Eric langs deze weg ontzettend bedankt voor je hulp en inzet. Jouw positieve uitstraling is echt gemeend en dit merk je!!

Annechien te R

 

Mijn zoon wordt alweer een tijdje door Bureau Drost begeleidt en dat bevalt ons erg goed. Het blijft niet alleen bij de wekelijkse huiswerkbegeleiding maar ze willen ook meedenken als er andere schoolzaken spelen. Fijn om de zorg rondom school met een professional te kunnen delen. Wij raden Bureau Drost daarom ook graag aan.

Jacqueline Stoker

 

Bureau Drost is voor mijn zoon een fijne plek om te leren, Eric is er altijd voor ons.
Er zijn korte lijntjes tussen hem en ons. hij reageert snel op mail en telefoontjes. 
Hij houd ons op de hoogte als er iets speelt.
Gaat mee met de begeleidingsgesprekken op school en denkt hierin ook mee.
Hij is rustig en gaat op een leuke manier met onze zoon om op zowel tijdens het maatjesproject als met de huiswerkbegeleiding. 
Hij bied structuur aan en is duidelijk.
Hij heeft bij hem thuis een fijne plek waar onze zoon aan zijn huiswerk kan werken.

Klaasje, Leeuwarden

Na twee andere huiswerk instituten te hebben uitgeprobeerd zijn we erg blij dat onze zoon inmiddels 3 maanden bij Bureau Drost zit. Eric is zeer kundig, weet  de juiste snaar te raken, heeft hart voor onze zoon en toont initiatief naar school zijn een paar zaken die ons zo te binnen schieten.. Onze zoon is serieuzer geworden, kan beter plannen en zijn prestaties gaan omhoog!
H en K, Leeuwarden 
Referenties

Referentie collega

#AMSFraneker #mooibeginvandeweek­č嬭čĹî https://t.co/c4YcRc3tN9|

Zoek jij nog een mooie en inspirerende flexwerkplek in #franeker? Neem dan gerust contact op! https://t.co/6vhxrBpMkx|

Hiephoi huiswerkbegeleiding Franeker heeft een nieuwe locatie vanaf 3 april. Noord 44,8801 KR Franeker https://t.co/e46QjwURZI|

https://t.co/DkEkn8jUnV|

Soms is overhoren best nuttig! Samen weet je meer dan alleen!#samenwerken https://t.co/Jk9v46sXsW|

Bureau Drost Begeleiding op maat

Noord 44
8801 KR Franeker

KvK: 67687040
ING bank: NL43INGB0004849149