Eric Drost, ik denk mee in oplossingen!

In 1978 ben ik geboren in Heerenveen. Daar heb ik gewoond tot 1988. In dat jaar verhuisden we naar een klein dorpje Sexbierum, vlakbij Harlingen. Sinds 2001 woon ik in Leeuwarden, aan de Dr Bearda Bakkerstraat 31 te Leeuwarden. In 2011 ben ik getrouwd en heb 2 kinderen waarvan er eentje naar de basisschool gaat.

Meer dan 13 jaar werkervaring!

Na het volgen van de lerarenopleiding basisonderwijs aan de CHN (tegenwoordig Stenden Hogeschool) te Leeuwarden kreeg ik een baan als groepsleerkracht aan ‘CBS It Anker te Dronrijp’. Daar heb ik lesgegeven aan de groepen 1 t/m 8. Tussendoor heb ik aan de CHN mijn ‘master SEN’ gehaald. Deze opleiding richt zich op gedragsproblemen bij kinderen en jong volwassenen. Na het behalen van dit diploma werd het tijd om een switch te maken naar een andere school. Het werd ‘CBS Alpha te Ryptsjerk’. Hier heb ik tot vorig jaar gewerkt.

Mijn werk is mijn passie!

Bureau Drost is begin 2008 ontstaan nadat ik mijn masteropeiding had afgerond en via mijn afstuderen in contact kwam met een aantal specialisten uit de praktijk. In eerste instantie was het onderwijs goed te combineren met mijn eigen werkzaamheden bij Bureau Drost. In oktober 2011 heb ik besloten om me volledig te richten op mijn eigen bedrijf. Het onderwijs blijft mijn specialisme. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om me volledig te richten op mijn passie.

#AMSFraneker #mooibeginvandeweek💪👌 https://t.co/c4YcRc3tN9|

Zoek jij nog een mooie en inspirerende flexwerkplek in #franeker? Neem dan gerust contact op! https://t.co/6vhxrBpMkx|

Hiephoi huiswerkbegeleiding Franeker heeft een nieuwe locatie vanaf 3 april. Noord 44,8801 KR Franeker https://t.co/e46QjwURZI|

https://t.co/DkEkn8jUnV|

Soms is overhoren best nuttig! Samen weet je meer dan alleen!#samenwerken https://t.co/Jk9v46sXsW|

Bureau Drost Begeleiding op maat

Noord 44
8801 KR Franeker

KvK: 67687040
ING bank: NL43INGB0004849149